"Човече, внимавайте": Треньорът на Александър Везенков посочи какво трябва да стори, за да играе много в НБА (ВИДЕО)


"Човече, внимавайте": Треньорът на Александър Везенков посочи какво трябва да стори, за да играе много в НБА (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images / Колаж: SportLive

3423 0

Големият баскетболен треньор Майк Браун остана доволен след победата за Сакраменто Кингс над Лос Анджелис Лейкърс (132:127). След срещата той коментира и Александър Везенков, който изигра най-силния си мач до момента, реализирайки 11 точки, 4 борби и 1 асистенция.

Браун предупреди всички, че когато българският баскетболист влезе в ритъм, трябва да се пазят от стрелбата му от тройката, защото го умее много. Освен това той посочи какво трябва да се случи, за да получава Саша доста игрово време на паркета.

"Играе добре засега, харесва ми показаното. Дава максимума. Когато е в игра, ще го дърпат за пик-енд-рол, трябва да е гъвкав в защита. Ако успее да го стори, има голям шанс да прекара доста време на паркета. Има добър усет.

Човече, когато влезе в ритъм, внимавайте от тройката, защото може да стреля оттам. Умението да взима борби също е несравнимо. Той дава още и още от себе си. Виждаш някои от малките неща и това те кара да го оценяваш още повече.

Има малки неща, които не си забелязал преди това. Когато се върнеш и гледаш записа, виждаш. Пускаш си записа и гледаш играта му в защита и си казваш, че е добре и че опитва да прави нещата правилно. Определено бележи прогрес" - заяви Браун.

А какво заяви самият Александър Везенков след мача с Лос Анджелис Лейкърс и на кое се изуми (ВИДЕО)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички