"Крещеше му през цялото време": Съотборник на Александър Везенков му повиши тон... за добро (ВИДЕО)


"Крещеше му през цялото време": Съотборник на Александър Везенков му повиши тон... за добро (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

54911 0

Александър Везенков изигра най-силния си мач в "лигата на извънземните". Срещу един от емблематичните отбори в Националната баскетболна асоциация (НБА) - Лос Анджелис Лейкърс, той се отличи с най-резултатната си среща до момента.

Българският състезател на Сакраменто Кингс дори опази добре иконата Леброн Джеймс в моментите, в които се налагаше да го прави. Синът на легендата Стив Джоунс - Стив Джоунс-младши, акцентира и върху друг любопитен момент от срещата, спечелена от "кралете" срещу "езерняците" след продължения (132:127).

При 79:75 за Сакраменто в третата част, при оставащи над 3 минути игра, съотборникът на 28-годишния българин - Домантас Сабонис, крещеше на Везенков в продължение на секунди, отбелязва Джоунс-младши.

Причината е, че той през цялото време искаше от българския състезател да получи топката и след това да последва изстрел от тройката. Именно това се получи, като в крайна сметка бившият баскетболист на Олимпиакос не сбърка и увеличи преднината на тима си до 7 точки.

Вижте всичко за най-силния мач на Александър Везенков в НБА: Супердрамата с продължения срещу Леброн Джеймс и компания (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички