"Играя от 12 години и никога не съм виждал...": Александър Везенков след драмата с Лейкърс (ВИДЕО)


"Играя от 12 години и никога не съм виждал...": Александър Везенков след драмата с Лейкърс (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3484 0

Най-добрият български баскетболист Александър Везенков записа третия си двубой в Националната баскетболна асоциация (НБА). Той бе срещу ЛА Лейкърс и именно в него състезателят на Сакраменто Кингс се отличи с най-резултатния си мач - 11 точки.

След срещата той призна, че всеки в отбора се е постарал и е играл добре, като е допринесал за успеха. Все пак отдели повече време да поговори за най-резултатния баскетболист в срещата - ДеАрън Фокс, който вкара 37 точки.

Самият Фокс получи контузия в глезена, но въпреки това стисна зъби и се върна на паркета. Везенков отличи това, тъй като става въпрос за едва трети мач през сезона, а не за ключов сблъсък в заключителната част.

"Играя вече от около 10-12 години и никога не съм виждал състезател, в трети мач от сезона, да се завърне на паркета с контузия. Това показва колко много човек иска да помогне на отбора да вземе тази победа, защото победите са навик.

Трябваше да започнем добре. Всички играчи допринесоха по добър начин. Като Малик. Какво да кажем за него? Вкара около 11 точки в редовното време, зае мястото на ДеАрън и направи големи изстрели. Но всички, всички. Не искам да казвам имена, но всеки през целия мач даде най-доброто от себе си" - сподели Саша.

Освен това Везенков се отличи и с първия си чадър в НБА (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички