Александър Везенков запази спокойствие след огромния успех: Нищо не е свършило, има още един мач


Александър Везенков запази спокойствие след огромния успех: Нищо не е свършило, има още един мач
Снимка: Lap.bg

3150 0

Баскетболист номер 1 в Евролигата - Александър Везенков, коментира успеха на неговия Олимпиакос, който победи Монако, за да намери място на финала на най-комерсиалния европейски турнир в Каунас, Литва. Българинът бе най-резултатен на паркета днес, но запази самообладание и посочи, че нищо не е свършило още.

Успехът за Олимпиакос след провала преди година

"Знаехме, че трябва да дадем всичко от себе си. Играхме слабо през първото полувреме, но си казахме, че ние сме отбора, който завърши първи. Всички ни хвалеха и не можехме да дадем всичко което градихме за едва 20 минути. Третата част играхме силна защита, но нищо не е свършило, има още един мач", категоричен бе Везенков.

Имало ли е притеснение?

"Не мисля, че се притеснихме, просто не бяхме концентрирани. Третата част започнахме със силна защита, наваксахме и бяхме щастливи от това".

Страхотната трета част

"Бяхме просто чудесни в защита  и направихме страхотни намеси. А в атака след това бяхме безупречни. Джон Браун е много добър защитник, с него е деликатно. Успяхме да се справим и след това лимитирахме борбите им в нападение".

Представянето на Везенков

"Аз правя това, което мога. Дадохме 1000% от възможностите ни и се радвам, че сме на финал. Няма по-удобен противник за Олимпиакос. Барселона играе изключително през последните 2 месеца, а всички видяхме какво направи Реал Мадрид срещу Партизан", завърши Везенков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички