Нова "синя" надежда - всички във и около "Универсиада" срещу Солонок!


Нова "синя" надежда - всички във и около "Универсиада"  срещу Солонок!

3486 0

Днес старши-треньорът на БК "Левски" Константин Папазов потвърди, че от Адриатическата лига са задължили неговия тим да изиграе домакинския си двубой срещу Солонок.

В най-голямата криза в баскетболния тим в историята, сега феновете се задължени да помогнат. В събота, точно в 18:00 часа, баскетболистите на Тити излизат да играят баскетбол, а феновете на "Левски" трябва да са запълнили залата до последния сантиметър място.

Единственият отбор, който донесе радост в иначе тъжната за футболните фенове 2014 година, беше баскетболният тим. Този, който сложи край на продължилата повече от 10 години тотална доминация на Лукойл Академик. Този отбор, който донесе цели 3 трофея през 2014. Този, заради когото 100-годишният юбилей се осъществи.

Всички тези успехи обаче не означават нищо.Всички знаете какво ознавача "Левски". Всички знаете какви идеали изповядва. Всички знаете, че "Левски" е едно семейство. Но това семейство сега е пред разпад и само ние, верните на "синята" идея, можем да го спасим.

Двубоят е в събота, а началният час 18:00! Цената на билета е 5 лева. Капацитетът на зала "Универсиада" - 2300 души само от едната страна.

11 500 лева могат да бъдат събрани само от билети. В залата ще има кутии, в които ще може да оставите своите дарения. Всяка една стотинка е важна. Всеки един човек е важен. Всеки един "левскар" е добре дошъл.

Без извинения! Всички в залата! За да пребъдем!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички