Капитанът на Левски: Оставам до края!


Капитанът на Левски: Оставам до края!

1678 0

Капитанът и юноша на баскетболния Левски Павел Иванов няма никакво намерение да напуска родния си тим и е готов да остане до самия край, независимо кога е той.

Това заяви крилото на тима, след като през последните дни много от баскетболистите на Константин Папазов напуснаха тима, с по информация на родни спортни ежедневници именно Иванов беше следващият, който има оферта от няколко тима.

Това обаче няма да стане и той остава в почти фалиралия отбор, докато продължава съществуването на тима.

"През последните дни прочетох редица информации как напускам Левски и имам оферти от различни отбори. Затова искам да подчертая ясно, че оставам в родния си клуб, докато него го има.

Наистина, преминаваме през безпрецедентно лош период, но съм готов да се боря до последно за Левски. Докато тук ме искат, и аз ще съм част от Левски.

Наистина, имам предложения от други отбори, и съм благодарен за интереса към мен, но се надявам всички да разберат моята позиция - аз съм капитан на този отбор, и няма да си тръгна в труден момент," коментира Иванов.

В отбора засега остава и друг голям български талант - Павлин Иванов.

През последните дни прочетох редица информации как напускам Левски и имам оферти от различни отбори. Затова искам да подчертая ясно, че оставам в родния си клуб, докато него го има. Наистина, преминаваме през безпрецедентно лош период, но съм готов да се боря до последно за Левски. Докато тук ме искат, и аз ще съм част от Левски," заяви капитанът на "сините". "Наистина, имам предложения от други отбори, и съм благодарен за интереса към мен, но се надявам всички да разберат моята позиция - аз съм капитан на този отбор, и няма да си тръгна в труден момент," добави Иванов.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=525254
Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички