Лудост: Топ 20 пасовете в кариерата на Роналдиньо - невиждана класа (ВИДЕО)


Лудост: Топ 20 пасовете в кариерата на Роналдиньо - невиждана класа (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3594 0

Невероятна компилация с 20-те най-добри подавания на легендарния Роналдиньо набира все по-голяма популярност в социалните мрежи. Бразилската сензация вече е "чупил интернета", след като ВИДЕО на Роналдиньо бе първото с 1 милион гледания в Youtube.

Това, разбира се, бе през вече далечната 2005 година, когато бразилецът спечели "Златната топка" и бе в пика на своята кариера. Е, 17 години по-късно привържениците все още не могат да се наситят на бившия футболист на Барселона и Милан.

В сравнително новата социална мрежа TikTok потребител създаде въпросното видео с 20-те най-добри подавания и за феновете остава просто да гледат кадрите и да се наслаждават на магьосника.

Роналдиньо е вероятно най-интересният за наблюдаване футболист в историята и се е отличавал с движения и финтове, каквито по-голямата част от играчите дори не биха опитали. Насладете се на видеото по-долу в материала.

А преди години имаше и моменти, когато финтовете на Роналдиньо правеха Серхио Рамос пиян (ВИДЕО).

@tvjogabonito Ronaldinho top 20 passes Barcelona #ronaldinho #ronaldinhogaucho #ronaldinho10 ♬ suono originale - Football

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички