Когато финтовете на Роналдиньо направиха Серхио Рамос да изглежда пиян (ВИДЕО)


Когато финтовете на Роналдиньо направиха Серхио Рамос да изглежда пиян (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

9294 0

По-дългогодишните футболните фенове със сигурност помнят най-силните години на Роналдиньо, когато нямаше по-техничен футболист в света от бразилеца. С трансфера си в Барселона през 2003-а Роналдиньо постави началото на една нова футболна ера, в която той бе господар.

Техниката на Роналдиньо го превърна в любимец на феновете и кошмар за всеки един бранител. В това число попадаха и най-добрите защитници в света, сред които и Серхио Рамос. Испанецът едва ли таи добри спомени от срещите си с Рони, който обикновено спираше с нарушение.

През 2008 година Роналдиньо напусна Барселона и се присъедини към Милан, с което и Рамос, и всички останали бранители в Испания вече дишаха спокойно (ако, разбира се, пренебрегнем появата на Лионел Меси). Две години след напускането на Роналдиньо обаче Рамос отново трябваше да се изправи срещу бразилеца.

Милан и Реал Мадрид се паднаха в една група в Шампионска лига, а на 3 ноември 2010 година "белите" гостуваха в Милано. Рамос имаше за задача да опази Роналдиньо, който все още пазеше блясъка в играта си, макар и не както бе по време на престоя му в Барселона.

В даден момент от срещата в Милано Роналдиньо пое в средата на терена, а Рамос веднага го атакува агресивно в гръб. Бразилецът обаче попиля бранителя с финтове, прекара топката между краката му и го постави на колене, продължавайки движението си напред.

Вижте магията на Роналдиньо, която направи Рамос да изглежда пиян: 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички