Когато Меси отказа да бъде заменен в Барселона и остана на терена (ВИДЕО)


Когато Меси отказа да бъде заменен в Барселона и остана на терена (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

16418 0

На днешната дата (24 февруари) се навършват две години, откакто Кепа Арисабалага отказа да напусне терена за Челси, когато Маурицио Сари поиска да го замени. Случаят тогава нашумя изключително много, но въпреки това нямаше по-сериозни санкции за Кепа.

Историята помни и друг подобен случай, но с голямата звезда на Барселона Лионел Меси. Тогава обаче отзвукът бе далеч по-малък, а каталунците не раздухаха проблема. Наставник на "блаугранас" бе Луис Енрике, който прие спокойно отказа на аржентинеца и не избухна по подобие на Сари.

След самия двубой Енрике сподели за случилото се: "Това, което се случи, може да бъде видяно от много гледни точки в зависимост от това кой гледа. Аз ще продължа да си върша работата и да правя това, което трябва" - бе лаконичният му коментар. 

Става въпрос за двубой срещу Ейбар, а минутата бе 75. В крайна сметка тогава Неймар напусна, а Меси остана на терена и доигра срещата. Вижте кадрите и си припомнете случая. А кои са единствените 8 отбора, на които Меси никога не е вкарвал с Барселона?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички