Роналд Куман призна за играч на Барселона, че е в трудно психическо положение


Роналд Куман призна за играч на Барселона, че е в трудно психическо положение
Снимка: Getty Images/Guliver

1944 0

Старши треньорът на Барселона Роналд Куман говори преди двубоя на своя тим срещу Елче. Срещата от Ла Лига ще се проведе в сряда, 24 февруари, от 20:00 часа българско време. Нидерландският специалист обаче сподели тревожни думи за един от футболистите си - Клеман Ленгле, който е грешник за тима в последните мачове.

"Говорих с него тази сутрин. Той е сериозен, много добър професионалист, който приема всичко това много лично. Той може да се справя по-добре, отколкото играта, която показва и е вярно, че той присъстваше в някои моменти, в които правихме грешки, но ние също сме правили грешки и в атака, и с други футболисти.

При 2:0 грешка в последната минута няма да е толкова решаваща. Той не може да приема, че целият проблем е в него. Трябва да подобри нещата, както всеки друг играч. Лошите резултати ми се отразяват и на мен, но няма да се предам. Казвам на отбора, че можем да се справи. Трябва да печелим всеки мач. Има надежда, а докато има надежда, трябва да се борим за всичко" - сподели Куман.

Самият Ленгле плакал в колата си след своята грешка срещу Кадис в последния мач на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички