Ленгле плакал в колата си след грешката си срещу Кадис


Ленгле плакал в колата си след грешката си срещу Кадис
Снимка: Getty Images/Guliver

1593 0

Футболистите на Барселона са подложени на огромно напрежение заради факта, че играят в гранд, в който загубите се преглъщат трудно. Доказателство за това е случилото се със защитника Клеман Ленгле след мача с Кадис от испанското първенство (1:1).

"Mundo Deportivo" съобщава, че французинът е бил видян да плаче в колата си след двубоя, в който каталунците допуснаха съперникът да изравни в последните минути. Именно Ленгле беше замесен в изравнителния гол за Кадис, тъй като направи дузпа срещу своя тим.

Това се случи в 89-ата минута, когато защитникът направи нарушение в собственото си наказателно поле. Преди това Лионел Меси бе извел своя тим напред в резултата с гол от дузпа в 32-ата минута.

Испанското издание публикува видео, получено от привърженици. На него Ленгле трие сълзите си в своя автомобил след мача. А колко тежко е да си грешник в съблекалнята на Барселона разказа сънародник на Клеман, който игра на "Камп ноу" в периода 2014-2017 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички