Възстановяването на Коутиньо не върви по план


Възстановяването на Коутиньо не върви по план
Снимка: Getty Images/Guliver

1141 0

Бразилският полузащитник на Барселона Филипе Коутиньо, който оперира външния менискус на лявото коляно на 2 януари, след като беше контузен в играта срещу Ейбар на Камп Ноу, може да отложи завръщането си на терена.

Първоначално той бе диагностициран с тримесечно отсъствие - период, който сега може да бъде удължен, тъй като коляното му все още е подуто. Самият Коутиньо преди две седмици остави съобщение в профила си в Instagram, с което намекна, че нещата не вървят както той иска. "Печелите само утре, ако не се предадете днес", написа бразилецът, придружавайки снимка на възстановяването си, докосвайки оперираното си коляно.

Следователно, ако първоначално Коутиньо планираше да играе отново през първата седмица на април или пък да се завърне директно на 10-11 април за Ел Класико, то това не е много вероятно на този етап.

При липсата на Коутиньо най-добрата алтернатива се явява Педри. Младокът се възползва от предоставения му шанс и в момента е основен избор пред треньора Роналд Куман.

А кой са били думите, с които Луис Суарес е бил отпратен от каталунците, вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички