Как реагира Салах, когато си помисли, че репортерка тръгва да го целува след мач? (ВИДЕО)


Как реагира Салах, когато си помисли, че репортерка тръгва да го целува след мач? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

14160 0

Мнозина футболни анализатори и специалисти се обединяват около мнението, че в момента атакуващият играч на Ливърпул Мохамед Салах е най-добрият в света. Той вече има 22 гола в 22 мача за мърсисайдци през сезона и определено пренесе играта си на ново ниво.

Египтянинът се представя невероятно, още откакто дойде на "Анфийлд" през 2017 година от Рома. Мохамед е вкарал 147 гола в 227 мача във всички турнири, откакто Ливърпул плати за него 36 милиона паунда.

Освен това през времето имаше ключова роля мърсисайдци да станат шампиони на Англия, Европа и света. Но не само представянето му на терена го прави герой, а и това извън него. Никога не влиза във вестниците поради неправилни причини, голям професионалист е, труди се здраво.

Един момент след спечелената Шампионска лига през сезон 2018/19 сякаш описва перфектно египтянина. След края на срещата репортерка му взе интервю на терена, а в даден момент се наклони към него и той си помисли, че тя ще опита да го целуне.

Реакцията му обаче бе описана като "нетипична за футболист". Той моментално се отдръпна и посегна да вдига ръката си, за да спре движението на дамата, ако то бъде продължено. Можете да го видите във видеото по-долу в материала.

В момента обаче мърсисайдци имат леки проблеми, заради които изостанаха сериозно от лидера Манчестър Сити. Ето кой точно е проблемът за Ливърпул, който разяжда ключова тактика за Юрген Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички