"Най-нелогичният" залог на света стана още по-глупав заради... звезда на Ливърпул (СНИМКА)


"Най-нелогичният" залог на света стана още по-глупав заради... звезда на Ливърпул (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

2696 0

Два от отборите в английската Висша лига, които са с апетит за титлата - Челси и Ливърпул, сътвориха зрелище, но така и не предложиха победител, което бе добре дошло за лидера Манчестър Сити, който продължава да увеличава преднината си.

Всичко започна отлично за мърсисайдци, които поведоха с 2:0, но впоследствие допуснаха изравняване още до края на частта. Първият гол в срещата бе дело на Садио Мане, който вкара в 9-ата минута след грешка на Чалоба.

Мане обаче можеше изобщо да не е на терена, след като само секунди след началото на срещата удари без топка Сесар Аспиликуета. Ибрахима Конате изпрати дълга топка към Мане, който скочи, но удари испанеца с ръката си.

Антъни Тейлър му показа жълт картон, а ВАР прегледа ситуацията, но не установи очевидна грешка на арбитъра. Все пак Мане със сигурност си е отдъхнал, когато остана на терена. Късметът обаче не се усмихна на фен.

Джак Лебо залага 50 паунда на това да НЯМА картон в рамките на първата минута от сблъсъка. Залогът е доста странен поради причината, че залага подобно сума за печалба от... едва 5 пенита. Може и да звучи като "глупав" залог, но за това си има причина.

Букмейкърът е предложил до 50 паунда безплатен залог по време на срещата, ако бъде направен залог преди двубоя. Така Джак възнамерява да надхитри букмейкъра със сигурен залог, но в крайна сметка Садио Мане тотално разваля плана му.

А жълтият картон за Мане бе и най-бързият в историята на Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички