След "хикса" с Челси: Ван Дайк коментира шансовете на Ливърпул за титлата във Висшата лига


След "хикса" с Челси: Ван Дайк коментира шансовете на Ливърпул за титлата във Висшата лига
Снимка: Getty Images

2415 0

Защитникът на Ливърпул Върджил ван Дайк призна, че равенството с Челси във вчерашното дерби от Висшата лига е било справедлив резултата. "Червените" дръпнаха рано с два гола на "Стамфорд Бридж", но домакините изравниха още преди почивката, а през второто полувреме не паднаха повече голове, въпреки че и двата тима имаха своите шансове.

"Беше мач с висок интензитет, положения пред двете врати, страхотно качество по целия терен. Челси е фантастичен съперник. Никога не искаме да допускаме гол, но първият им гол бе невероятен, няма какво да се каже, освен поздравления за Ковачич", започна Ван Дайк.

"Трябваше да покажем характер, особено през второто полувреме, когато те имаха контрол. Менди също направи страхотен мач. Беше напрегнат мач и за двата отбора и мисля, че равенството е справедлив резултат", коментира още нидерландският национал след двубоя.

След това равенство Ливърпул изостава с 11 точки от лидера Манчестър Сити, макар и с мач по-малко. "Няма невъзможни неща, но разликата в точките е голяма. Във футбола всичко може да се случи, няма смисъл да се предаваме. Салах е фантастичен футболист и ще ни липсва, но му желаем успех в Купата на африканските нации, същото се отнася за Мане и Кейта", допълни Ван Дайк.

В дербито с Челси играч на Ливърпул постави рекорд в ерата на Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички