Гари Невил разказва кога и как Кристиано Роналдо се е прoменил изцяло в Манчестър Юнайтед


Гари Невил разказва кога и как Кристиано Роналдо се е прoменил изцяло в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2134 0

Легендарният бранител на Манчестър Юнайтед - Гари Невил, си припомня времето със своя бивш съотборник и настояща мегазвезда на световния футбол - Кристиано Роналдо, на "Олд Трафорд". Защитникът все още помни моментът, в който португалецът се е изцяло прoменил.

"Мисля, че се върна след това лято на Световното първенство (2006 година) и всичко се бе променило. Неговата зрялост, решенията, които взимаше, което бе нещо голямо, неговият опит, неговите физически показатели - всичко бе напълно променено за отрицателно време" - започна Невил.

"Той се премени от някой, който, ако сте го наблюдавали в ранния му период в Юнайтед - мършав, кокалест, наистина слабичък, жилав, не изглеждаше изобщо силен. И изведнъж - мисля, че беше след Световното първенство през 2006 година, се завърна като бокьор от супер полусредна категория. Неговото тяло се бе изменило изцяло, той бе просто невероятен" - продължава разказа си.

Невил дори помни как веднъж след тази прoмяна се е оплакал на треньорския щаб, че Кристиано Роналдо е станал напълно непредвидим и нямало никаква яснота относно това, което ще предприеме на терена - дали ще центрира, дали ще се надиграва, как ще го стори. Бранителят допълва, че Роналдо е получавал шансове за сметка на доказани имена, което впоследствие се е оправдало, защото се превърнал в това, което е. 

А как преди броени часове съсипаха гаджето на Роналдо, след като се пусна по гол з**ник в Instagram (СНИМКА)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички