"Жена без класа": Съсипаха гаджето на Роналдо, след като се пусна по гол з**ник в Instagram


"Жена без класа": Съсипаха гаджето на Роналдо, след като се пусна по гол з**ник в Instagram
Снимка: Instagram

74080 0

Половинката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, явно не издържа вече мерките по време на пандемията, защото направи нещо странно. Тя качи снимка в Instagram, заради която събра куп негативни коментари и бе определена за "жена без класа".

На снимката испанката простира дрехи в хубав двор с гледка към морето. Но това, което прави впечатление, е облеклото ѝ. От кръста нагоре тя носи блуза с дълъг ръкав, но надолу е гола, като изключим черни прашки, бели чорапи и бели маратонки. Родригес е обърната с гръб към фотографа и е предоставила за снимка сочните си задни части.

Последователите на брюнетката, особено тези от женски пол, не приеха добре публикацията. "Жена без класа. Винаги се показва... тя забравя, че най-големият ѝ син почти навлиза в пубертета. Срамота", написа една от тях. "Не можеш да си сериозна. В интернет има милиони момичета с по-хубави тела от нея", отбелязва потребител на Instagram.

"Много лошо, Джорджина, моля, не го прави отново", гласи друг коментар. "Трябва да спреш да правиш такива снимки, помисли, че Кристиано-младши е вече голям и има свой Instagram", отбелязва един от последователите ѝ. Най-интересен обаче е следният коментар: "Погрижете се за връзката си. Няма смисъл да сте ексхибиционистка". А колко плаща Роналдо на Джорджина, за да се грижи за семейството и дома им вижте в този материал.

View this post on Instagram

Paños al aire 🍑💣💥 @aloyoga

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички