Бербатов: Защо са им на Юнайтед Грийлиш и Саул, като имат Погба и Фернандеш?


Бербатов: Защо са им на Юнайтед Грийлиш и Саул, като имат Погба и Фернандеш?
Снимка: Instagram

1637 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов не смята, че „червените дяволи“ трябва да привличат нови халфове. Джак Грийлиш и Саул Нигес са свързвани с трансфер на „Олд Трафорд“, но според бившия български национал тимът няма нужда от тях, тъй като вече разполага с Пол Погба и Бруно Фернандеш.

Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че би желал да се подсили още в центъра на терена при отварянето на летния трансферен прозорец. Бербатов обаче не вижда причина да бъдат харчени излишни пари, след като „червените дяволи“ разполагат с много полузащитници. „Манчестър Юнайтед отново биват свързвани със Саул Нигес от Атлетико Мадрид. Като погледнеш отбора в момента, Погба се връща, Фернандеш е там, имаш Скот МакТоминей, който трябва да играе редовно, тъй като е млад и се справя добре, Хуан Мата е там, Неманя Матич е там. Да добавиш още един полузащитник е окей, само ако смяташ да го използваш и смяташ да разчиташ на него редовно, тъй като този трансфер би коствал много пари“, заяви бившият български нападател пред ‘Betfair’.

„Мисля, че има достатъчно класа в отбора, особено след като Погба се върна. Може би Солскяер има друго мислене и смята, че те се нуждаят от някого, за да се подсилят в тази зона. Има също така информации, че Юнайтед се интересуват от Джак Грийлиш. Миналата седмица Санчо беше основната цел, тази седмица Грийлиш, другата ще е някой трети. Мисля, че Грийлиш би бил доста по-добър трансфер за Юнайтед от някои други, но той е сходен като качества играч с Фернандеш, Погба и Мата, а никой не желае твърде мнoго сходни футболисти в тима“, добави Бербатов.

 А ето в каква изненадваща класация попадна Димитър Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички