Специално: Коутиньо все още не сваля милия подарък от Меси (СНИМКИ)


Специално: Коутиньо все още не сваля милия подарък от Меси (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

4724 0

През 2018 година Лионел Меси получава червен амулет от журналиста Рама Пантарото, след като пропуска дузпа при равенството 1:1 срещу Исландия в първия мач за Аржентина от груповата фаза на Световното първенство в Русия през 2018 година.

Сънародникът на Меси Пантарото е абсолютно шокиран, когато попада на Меси в общата зона след победния двубой срещу Нигерия, който изпрати Гаучосите към елиминационната фаза. Тогава Меси му признава, че е играл с амулета около своя глезен и дори го показва, за да докаже. Журналистът не може да повярва.

Късметлийският атрибут е принадлежал на майката на Пантарото и когато Лео му казва, че го е носил при победата срещу Нигерия, Рама крещи: "Мамо, Меси го носи" и сочи към небето в много емоционален момент. Няколко месеца по-късно в Барселона пристига Филипе Коутиньо.

Бразилецът изпитва сериозни трудности с това да намери формата си в Барселона и тогава Меси му дава лентата-амулет. Освен това му дава да бие дузпа, за да вдигне увереноста си. Жестът е много високо ценен от Коу, който вкарва два гола срещу Барселона с Байерн Мюнхен при разгрома с 8:2 в Шампионска лига през 2020 година.

Дори сега, след като мина под наем в Астън Вила, Коутиньо все още носи лентата. При официалното му представяне за "виланите" тя бе около китката му и това се забеляза, а той ще се надява да му донесе късмет при очаквания дебют срещу Манчестър Юнайтед. Можете да видите снимки по-долу в материала как Меси доказва на Пантарото, че я е носил, както и различни моменти от времето, в които се е виждало, че и Коутиньо я носи (включително и в Астън Вила).

Както е известно, наскоро Лео изкара коронавируса. За съжаление, Меси призна, че има трудности след Ковид-19 (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички