Трикратен носител на "Златната топка": Меси играе по-зле от преди


Трикратен носител на "Златната топка": Меси играе по-зле от преди
Снимка: Getty Images/Guliver

1938 0

Бившият президент на УЕФА Мишел Платини изказа наблюденията си върху играта на звездата на ПСЖ Лионел Меси. Според бившия лидер на френския национален отбор аржентинецът е започнал да се представя по-лошо от познатото си ниво.

"Той стана малко по-зле. Гледайки играта на Меси, виждаш, че той е малко по-зле. Това не е Меси, който беше преди няколко години", заяви французинът в интервю за "Europe 1 Sport".

"Бях изумен, когато видях, че Роналдо напуска Юве и бях изумен да видя Меси в ПСЖ. Защото аз се оттеглих от футбола на 32 години, а те решиха да поиграят на друго място", допълни Платини. Той е трикратен носител на "Златната топка". Французинът спечели отличието през 1983, 1984 и 1985 година.

Както е известно, Меси е на 34 години, а Роналдо е на 36. И двамата обаче играят на най-високо ниво - и двамата са в грандове от топ 5 лигите на Европа. А ето едно доказателство, че думите на Платини не отговарят на истината. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички