Екс играч на ПСЖ: Меси не уважава треньора си, само един в тима го уважава


Екс играч на ПСЖ: Меси не уважава треньора си, само един в тима го уважава
Снимка: psg.fr

3198 0

Бившият футболист на ПСЖ Жером Ротен разкритикува суперзвездата на тима Лионел Меси. Повод за това стана заразяването на аржентинеца с коронавирус. Както е известно, Меси е дал положителна проба в дните около Коледа, а тази седмица стана ясно, че вече е оздравял и се е върнал в Париж.

"Изхождам от това, че треньорът трябва да се уважава. Когато имате тази ситуация, треньорът Ви трябва да е на първо място, независимо дали сте звезда, или не. Шефът, този, който определя състава, това е Почетино. И когато той заявява, че не знае къде е Меси, това означава само едно: Меси не е взел телефона в ръка, за да звънне на треньора си и да му обясни какво се случва", започна Ротен, цитиран от "RMC Sport".

"И това обяснява много. Мисля, че това е ужасно. Поведението на Меси шокира. Той не уважава Почетино, а трябва да бъде носител на "истинските" ценности. Вероятно и останалите футболисти не го уважават. Единственият, който, както ми се струва, наистина се отнася към Почетино с уважение, това е Килиан Мбапе и това е видимо, за разлика от други", продължи бившето крило.

"В това отношение Меси заслужава да бъде осъден. Ако не уважаваш треньора си, нищо добро няма да излезе. ПСЖ пострада много от това през последните години", завърши Ротен. Тези дни се появи информация, че Меси вече се замисля за напускане на ПСЖ. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички