Лионел Меси написа няколко реда, призна за трудности след Ковид-19 (СНИМКА)


Лионел Меси написа няколко реда, призна за трудности след Ковид-19 (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

1940 0

Суперзвездата на световния футбол Лионел Меси призна, че му е отнело по-дълго време от очакваното да се възстанови от коронавирус, след като даде положителен тест по време на зимната пауза във френската Лига 1.

Меси се завърна в Аржентина след равенството 1:1 на ПСЖ с Лориен на 22 декември, за да прекара празниците със семейството си. Положителният му тест го извади от успеха над Ван с 4:0 за Купата на Франция, а след това и от равенството 1:1 с Лион.

Докато Меси успее да се завърне на 100%, ПСЖ обяви през миналия уикенд, че той ще проведе "индивидуална възстановителна програма след Ковид-19", преди да бъде върнат обратно в стартовия състав.

Сега в своя профил в Инстаграм Лео Меси написа следното:

"Както знаете, имах Ковид и исках да Ви благодаря за съобщенията, които получих и да ви кажа, че ми отне по-дълго време от това, което си мислех, за да бъда добре, но съм почти възстановен и наистина очаквам с нетърпение да се завърна на терена".

"Тренирам тези дни, за да съм 100%, много красиви предизвикателства предстоят тази година и се надявам да се видим отново много скоро. Благодаря Ви!!!", гласеше постът му.

Той остава под въпрос за мача на ПСЖ с Брест в събота вечер (15 януари), като съставът на Маурисио Почетино ще се опита да си върне инерцията в Лига 1 след серия от разочароващи равенства.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички