"Плачеше като бебе": Как Кокала беляза израелец в опит да повдигне морала на тима си


"Плачеше като бебе": Как Кокала беляза израелец в опит да повдигне морала на тима си
Снимка: Ilian Telkedjiev LAP.bg

3761 0

Много интересна и неразказвана досега история разкри Емил Велев-Кокала от своята кариера като футболист. Тя се е случила през 90-те години на миналия век, докато настоящият треньор е играел в Израел.

"Някъде през 90-те години закарах отбора на тренировъчен лагер при луксозни условия в България и щом самолетът кацна в София, изтичах направо на контролния пункт. В България всички ме познават, имам и приказка с гранична полиция.

Разбрах се с тях, че цялата група ще получи ВИП отношение и ги помолих да арестуват един от нашите служители, само за да повдигнат морала ни", разказва Велев пред sport5.co.il.

Когато въпросният мъж пристига за паспортна проверка, полицаите му скчат и го отвеждат в стаичка на летището. Казват му, че са намерили "захар" в къщата му, което е код за наркотици.

"Прилепих ухото си към дупката на ключалката и чух, че мъжът плаче като бебе. Уплаших се за него и влязох направо в стаята. Той ме видя и заплака по-силно. Беше напълно паникьосан. Прегърнах го като мое бебе и се опитах да го успокоя. "Всичко беше шега, няма нужда да плачеш", казах на момчето. "Ти си в ръцете на Емил. Нямаш "захар", всичко е под контрол", разказва Кокала.

Запитан дали набелязаният мъж се е успокоил, след като е разбрал, че се шегуват с него, българският треньор заяви: "Честно казано, има малък проблем с него. И до днес човекът се страхува да отиде на летището". А как Партизан използва Саша Илич, за да плати по-малко на Божинов четете в линка. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички