Как Партизан използва Саша Илич, за да плати по-малко на Валери Божинов


Как Партизан използва Саша Илич, за да плати по-малко на Валери Божинов
Снимка: Оф. сайт на Партизан

7219 0

Бившата родна футболна звезда Валери Божинов разказа интересна история от престоя си в Партизан, свързана с настоящия треньор на ЦСКА Саша Илич. Двамата бяха съотборници при "гробарите" в периода 2015-2017 година.

Бившият нападател призна, че когато е преговарял със сръбския гранд за трансфер, е имал по-високи финансови изисквания от това, което са му предлагали. Когато е отишъл да се срещне с хора на Партизан, те са му разказали, че няма как да взима повече пари от клубната легенда Илич, защото щяло да стане проблем, ако той разбере.

"Виж, Саша Илич е наша легенда, никой не трябва да взема повече от него в отбора. Той има най-много мачове, голове, купи, ако разбере, че някой взема повече от него, ще стане голям проблем", казали сърбите на бившия наш национал.

В предаването "На кафе" Божинов призна, че се съгласил да подпише за по-малко, но един ден, на път за лагер в Словения, решил да пита Илич за това, което са му разказали. Към този момент сърбинът вече го е бил взел под крилото си.

"Попитах го, а реакцията му беше: "Ти луд ли си?! Няма нищо такова! Те са гледали да вземеш по-малко, но аз никога не съм им казвал такова нещо", била реакцията на настоящия треньор на ЦСКА. След което се изяснило, че българинът и така получава повече от него. Тези дни стана ясно, че и Божинов много е помогнал на Илич в България. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички