Емил Велев: В Скопие феновете ни бяха брутално бити, очакваха да седим с ръце в джобовете ли?!


Емил Велев: В Скопие феновете ни бяха брутално бити, очакваха да седим с ръце в джобовете ли?!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1960 0

Бившият играч и треньор на Левски - Емил Велев, се застъпи за феновете на тима след наказанието на клуба заради поведението им в Скопие. "Сините" бяха глобени с 40 000 евро и им бе забранено да имат фенове в следващото си гостуване заради проблеми по време на мача с Шкупи в Северна Македония.

"Срещу македонците в предишния кръг нашите фенове бяха брутално бити, ккво очакваха от нас? Да седим с ръце в джобовете ли? Вярвам, че вместо фенове от България на мача с Апоел в Беер Шева ще дойдат около 200 българи от Яфа. Всичко ще бъде наред", заяви Велев пред sport5.co.il.

Любопитното е, че журналистът от израелското издание, който разговаря с Кокала, направи следния коментар: "Получихте малко прекомерно наказание от УЕФА и на българска публика беше забранено да присъства на мача в Израел".

Запитан кой ще се погрижи за феновете на Апоел, които ще гостуват в България, Велев отсече: "Не се притеснявайте, ще си пазят гърба, стига да казват "Емил Велев ни изпрати".

От sport5.co.il отбелязват, че българският треньор е един от първите чужденци, отишли в Израел и били добре приети там. "От всички отбори, които вкусиха феноменалния българин, южният пристанищен град едва не издигна статуя в негова чест". А ето каква прогноза за двата мача с Апоел даде Кокала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички