Дидие Дрогба разказа за ефекта "Меси" върху съблекалнята на Челси


Дидие Дрогба разказа за ефекта "Меси" върху съблекалнята на Челси
Снимка: Getty Images

4996 0

Легендарният нападател на Челси от близкото минало Дидие Дрогба си припомни любопитна случка от активната си кариера. Той "отвори" съблекалнята на "сините", за да разкаже какво удивление у него и съотборниците му е предизвикал Лионел Меси и то още преди да е започнал мача между двата тима...

Конкретната случка се е разиграла в седмицата преди Челси да се изправи срещу Барселона в Шампионска лига, а Дрогба разказва, че тогавашният треньор Роберто ди Матео е имал практика да показва на играчите си най-резултатните футболисти на съперника:

"Спомням си една история много добре. Ди Матео, който беше треньор на Челси по това време, направи обичайното и ни показа на екрана списък с голмайсторите на другия отбор. Например, Уейн Руни - 22 гола, Робин ван Перси - 15 и така нататък..."

"Тогава, един ден се случи да играем срещу Барселона и той започна да изрежда играчите. На трето място беше Шави с 14 гола, а на второ Алексис Санчез и Сеск Фабрегас имаха по 15. Но всички избухнахме в смях, когато на екрана се появи най-резултатният футболист на Барса. Това беше Лео Меси."

"С 63 гола, включително 14 за Шампионска лига! 63 гола! Това беше толкова невероятна цифра, че ние се спогледахме с невярващи физиономии и започнахме да се смеем. Какво друго можехме да направим? Аз дори снимах екрана с броя на головете, защото това беше изумително.", спомня си Дидие Дрогба.

А как настоящият вратар на Челси Едуард Менди пробяга цял терен, за да празнува гол, можете да видите в ТОЗИ материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички