Валери Божинов с нови бисери - Камбуракис е Пикасо, пожела му да стане спортен министър


Валери Божинов с нови бисери - Камбуракис е Пикасо, пожела му да стане спортен министър
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3803 0

Култовият Валери Божинов не пропусна да се сбогува колоритно със записалия със златни букви името си в историята на българския футбол Мартин Камбуров, който обяви официално, че спира с футбола. Божинов се включва на живо за "Дарик радио" в специалното интервю на Камбуров.

"Камбуракис, защо спря? Казах ти, не трябва да спираш, ти си пример. Аз и да те гоня, не мога да те стигна. Искам да си жив и здрав, знаеш, че много те оценявам. Това, което си направил и продължаваш да правиш, както и пред кариерата ти - поклон.

Ти си пример за мен и за всички млади. Знаеш това, което имаш, Камбуракис. Аз щях да ти дам ти да станеш футболист на годината, ако зависеше от мен. Трябваше всички ние да се обединим и да дадем тази награда на Мартин. Ако беше продължил да играе, щеше да подобри още един рекорд. Българите не се оценяваме и не се подкрепяме.

Дали е артист? Той е Пикасо, даже Пикасо ще му завиди на това, което прави" - сподели Божинов, а след това в разговора Ники Кънчев се пошегува, че Мартин Камбуров трябва да стане министър на спорта, но Божинов реагира на това като на реално предложение.

"Да, защо не? Пожелавам му го да стане спортен министър" - сподели Валери Божинов. Колкото до постижението на Мартин, което Божинов визираше - прочетете за рекорда, на 6 крачки от който се отказа Камбуров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички