Майк Тайсън: Джошуа все още има какво да учи


Майк Тайсън: Джошуа все още има какво да учи
Снимка: Getty Images/Guliver

16374 0

Легендата Майк Тайсън е на мнение, че действащият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа далеч не е докрай усъвършенстван в занаята и има все още какво да научи. Според Железния Майк габаритите на Ей Джей могат да се явят пречка за него, особено срещу по-малки боксьори. 

"Мнозина казват, че Джошуа е шампион "на хартия", но аз не мисля така. Той е много голям човек, а като си толкова едър и висок, не е лесно да се биеш. Особено когато повече ти опоненти са по-малки от теб. Той все още има какво да учи в занаята, има много неща, които да прибави към арсенала си", заяви Тайсън пред ESPN.

Антъни Джошуа ще се качи на ринга след месец, когато ще се изправи срещу най-добрия български боксьор при професионалистите Кубрат Пулев. Срещата ще се състои в Лондон и се очаква с голям интерес заради дългата пауза, в която нямаше боксови срещи в тежка категория.

Междувременно мениджърът на Кубрат Пулев посочи коя е най-голямата грешка на Джошуа и защо трябва да внимава с Кобрата (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички