Тайсън обясни за странно интервю, в което почти не заспа (ВИДЕО)


Тайсън обясни за странно интервю, в което почти не заспа (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2339 0

Боксовата легенда Майк Тайсън успокои феновете си, че всичко е наред с него след необичайното му поведение по време на интервю за британската телевизия ITV вчера. Тайсън се включи с видеовръзка от дома си в предаването "Добро утро, Великобритания" с водещ Пиърс Морган, но впечатление направи, че той говореше трудно, фъфлеше и трудно държеше главата си изправена.

"Опитах се да остана буден до по-късно за интервюто, но заспах, а когато един лъв заспи, е трудно да го събудиш. В момента тренирам здраво и си лягам рано. Нямах монитор пред себе си и не ви виждах, затова забравих да си държа главата изправена", написа Тайсън в Twitter.

В социалните мрежи се появиха коментари, че Железния Майк може да има здравословни проблеми, а някои се усъмниха, че той отново се е отдал на наркотичните си навици, но Тайсън обясни поведението си по друг начин. Заради часовата разлика между Великобритания и САЩ, на боксьора се е наложила да дава интервюто късно вечерта.

В момента 54-годишният Тайсън се готви за своето завръщане в бокса, като той ще проведе демонстративен мач срещу друг голямо име в бокса от близкото минало - Рей Джоунс Джуниър. Двубоят ще бъде на 28 ноември в Карсън, Калифорния. 

Тайсън изуми феновете си не само с новината, че ще се боксира с Рой Джоунс, но и с начина, по който подписа договора за предстоящия двубой - с цигара джойнт в устата (снимка и подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички