Майк Тайсън измамил допинг ченге с изкуствен п**ис и чужда урина


Майк Тайсън измамил допинг ченге с изкуствен п**ис и чужда урина
Снимка: Getty Images/Guliver

1608 0

Легендарният боксьор Майк Тайсън разкри, че в миналото е измамил допинг ченгета, използвайки изкуствен пенис. Американецът е направил това, за да скрие следите от наркотици в организма си. Изкуственият пенис, който Тайсън е използвал, е имал специална капсула с урина на друг човек.

"Беше невероятно. Използвах урината на детето си. Един ден реших да използвам урината на жена си, но тя каза нещо от рода на: "Скъпи, по-добре не прави това повече, че може да съм бременна". Е, тогава разбрах, че е по-добре да използвам урината на бебето си, защото се страхувах, че резултатът може наистина да покаже бременност", разказа легендата в подкаста Hotboxin.

Тайсън уточни, че цветът на изкуствения пенис е отговарял на неговия собствен. "Имитаторът ми беше кафяв. Но допинг ченгето беше твърде уплашен. Когато извадих изкуствения пенис, той леко се обърна към мен и каза: "Вземете тази проклета чаша". Той не искаше да ме гледа", допълни бившият боксьор. Наскоро Ивендър Холифийлд разкри, че е мислил да ухапе Тайсън в отговор на неговото ухапване, но се е спрял - вижте защо. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Продукт за 200 милиона: Какво в цифри е Антъни Джошуа за британския бокс?

Предвид своята популярност и високия си коефициент на успехи в битки, при това на успехи с нокаут, не е изненада,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама