От Реал, Юнайтед и Ювентус: Кристиано Роналдо посочи идеалната 11-ка от бивши съотборници (СНИМКА)


От Реал, Юнайтед и Ювентус: Кристиано Роналдо посочи идеалната 11-ка от бивши съотборници (СНИМКА)
Снимка: Gulliver/GettyImages

9654 0

Суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо се е доказал в няколко европейски гранда. Той бива забелязан от Манчестър Юнайтед, докато играе за Спортинг Лисабон, а след "червените дяволи" прави най-звездния си трансфер в отбора, с който постигна най-много успехи - Реал Мадрид. Прави фурор от голове и с фланелката на Ювентус.

По време на великата си кариера той играе с някои от най-големите имена в европейския футбол. Напомняме, че е бил и съотборник с българин - Димитър Бербатов, по време на първия си престой на "Олд Трафорд". Именно тогава българинът прави незабравимата асистенция към португалеца.

Идеалният състав на Роналдо, съставен от футболисти, с които е играл

В интервю за Goal Arabia той бе попитан да състави най-добрата 11-ка от футболисти, с които е играл. В идеалния състав на Кристиано са включени бивши съотборници от три от тимовете, в които е бил.

На вратата поставя Икер Касияс (съотборници от Реал Мадрид), а пред него в отбрана - Серхио Рамос (Реал), Рио Фърдинанд (Манчестър Юнайтед), Джорджо Киелини (Ювентус) и Марсело (Реал).

В полузащитата е разположено дуото от Реал, което все още е ключова част от тима - Лука Модрич и Тони Кроос. Компания им прави Пол Скоулс (Юнайтед).

В атака пък CR7 нареди бившите съотборници от Реал Гарет Бейл и Карим Бензема, който е капитанът на отбора в момента. С тях е и Уейн Рууни (Юнайтед). За някои присъствието му е изненадващо, предвид словесната минивойна, която си спретнаха Роналдо и Рууни.

В последния си мач португалецът се отличи със странна проява. При загубата за Ал Насър Роналдо направи ключ на опонент и го повали опасно (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички