Ще удари ли проклятието? Дрейк заложи 1 милион долара на финала на Световно първенство 2022


Ще удари ли проклятието? Дрейк заложи 1 милион долара на финала на Световно първенство 2022
Снимка: GettyImages/ Sportlive - колаж

2421 0

Една от най-популярните личности в света - рапърът Дрейк, винаги е бил популярен с високите си залози в платформи за спортни залози и казино игри. Засега той се въздържаше от това да залага на Световно първенство 2022, или поне не го е обявявал публично, но часове преди финала той направи своето "предположение"... с 1 милион долара. 

Човекът, който урочаса Барселона само преди няколко месеца в мача срещу Реал Мадрид, губейки 600 хиляди долара, сега е избрал победител в мача между Аржентина и Франция, който ще сложи край на спора за титлата в Катар. 

1 милион долара залог на Аржентина - Франция 

Според Дрейк, финалът ще се реши още в редовото време, като той е избрал победител директно след 90 минути, а не просто отбор, който ще вдигне трофея. 

И неговият избор определено няма да се хареса на Аржентина, след като той е предпочел Меси и компания за победител в редовното време. Все пак, ако "гаучосите" спечелят в 90-те минути в Доха, той ще прибере "чиста" печалба от 1 750 000, тъй като коефициентът, който е хванал, е 2.75. 

Коефициенти и бонуси в Sesame.bg 

Ако имаше достъп до българската платформа Sesame.bg, то Дрейк можеше да си добави още няколко хиляди към потенциалните печалби, тъй като в момента коефициентът Аржентина да спечели в редовното време е 2.77, а функцията "летящи коефициенти" на компанията дава коефициент 2.82 за Меси и компания (още интересни коефициенти и пазари за Аржентина - Франция вижте тук). 

Прогнози за финала Аржентина - Франция 

Екипът на предаването "Точно попадение" може да прави своята игра само за забавление, но 4-мата участници имат общо 12 любопитни прогнози за Аржентина - Франция - вижте ги във видеото: 

Самият финал е в 17:00 часа българско време - ето как може да гледате НА ЖИВО Аржентина - Франция

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички