Гледай финала Аржентина - Франция на Световно първенство 2022 НА ЖИВО - ето как!


Гледай финала Аржентина - Франция на Световно първенство 2022 НА ЖИВО - ето как!
Снимка: GettyImages

6089 0

В неделя е големият ден на Световно първенство 2022 в Катар, като на "Лусаил Айконик" един срещу друг се изправят отборите на Аржентина и Франция в спор за титлата на най-големия спортен форум. 

След като в събота вечер Хърватия спечели бронзовите медали за втори път в своята история, днес "гаучоси" или "петли" ще станат световни първенци за 3-ти път. Франция пък има възможността да стане едва третият отбор, защитавал златните си медали, след като селекцията на Дидие Дешан е действащият световен първенец. 

За последно световен шампион защитаваше титлата си през 1998 година, когато Бразилия загуби от Франция с 0:3 в Париж и трябваше да се задоволи със сребърните медали. Ще има ли подобен развой - предстои да разберем. 

Аржентина пък може да повтори постижение на Испания, превръщайки се в едва втората страна, която стартира първенство със загуба, а след това печели мечтания трофей. "Ла Роха" стори това през 2010 година. 

За последно Франция и Аржентина се срещнаха на футболния терен на последното световно - през 2018 г. в Русия в осминафиналите. Тогава европейците надделяха с 4:3.

Аржентина - Франция по телевизията - къде да гледаме финала на Световното по футбол? 

След като се изиграха 63 двубоя в Катар, дойде времето за най-интересната среща - тази за златните медали. 

Каналите на две телевизии ни направиха свидетели на всичко интересно, което се случи по терените в Доха - "Нова Броудкастинг Груп" и Българска национална телевизия. 

И двете компании ще излъчат финала, като може да изберете или коментаторите и анализаторите на БНТ чрез каналите "БНТ 1" и "БНТ 3", или тези на "Нова броудкастинг груп" чрез "Нова" и "Диема спорт 3". 

Тези от вас, който не могат да гледат срещата по телевизията, могат да следят финала на Световно първенство 2022 НА ЖИВО в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички