Барселона - Байерн: Мач на отчаянието, но с убийствено високи коефициенти


Барселона - Байерн: Мач на отчаянието, но с убийствено високи коефициенти
Снимка: GettyImages

3575 0

В рамките на само 3 мача сезонът на Барселона от мечтан се превърна в кошмар, поне засега, след като грандът от Каталуния "сдаде" първото място в Ла Лига на Реал Мадрид след Ел Класико, а в Шампионска лига на 90% се прости с шанса си за преминаване към елиминационната фаза. 

Това обаче все още не е решено на 100%. Шави обеща Барселона да се бори до края, а след две изпепеляващи представяния срещу Виляреал и Атлетик Билбао у дома, каталунците посрещат Байерн в отчаян опит да останат в битката за място в елиминациите. 

Поради тази причина, както и поради факта, че Барселона - Байерн е черешката на тортата в програмата на Шампионска лига, Sesame.bg избра именно този двубой като част от промоцията си за по-високи "коефициенти с 0% марж". 

Високи коефициенти за победител на Барселона - Байерн 

Барселона е обявена за фаворит в срещата, след като баварците вече се класираха за следващата фаза на турнира, като дори си осигуриха 5 точки аванс пред Интер преди изиграването на последните 2 кръга от групата. 

Коефициентът за победа на Барса е 2.38 с предложението от Sesame.bg при 2.30 редовна ставка за триумф за тима на Шави. 4.22 е равенството (4.00 стандартен коефициент) и 2.91 за Байерн (2.80 стандартен коефициент). 

Интересен факт е, че Байерн спечели първия двубой с 2:0, но влиза в ролята на лек аутсайдер в битката на "Камп Ноу". Причината за това е както добрата серия на каталунците в момента, така и фактът, че до момента през сезона Барселона няма допуснато поражение у дома във всички турнири и е допуснала едва 4 гола (3 от Интер при 3:3 и 1 от Виктория Пилзен при успеха с 5:1). 

Какви са очакванията за двубоя Барселона - Байерн 

Анализаторите предполагат, че срещата ще е изключително напрегната и отворена от страна и на двата отбора, което със сигурност ще се хареса на феновете. Миналият мач завърши 2:0 в полза на Байерн, но имаше положения за поне още толкова попадения, а според мнозина Барселона не е заслужавала да загуби срещата в Мюнхен. 

Пазарът "над 2.5 гола в мача" е оценен на едва на 1.41, докато "под 2.5" е с коефициент 2.90. Двата отбора да отбележат поне по 1 гол - 1.38, докато поне единият да не вкара - 3.00. 

Кои играчи ще блестят в мача? 

Плеяда от футболни звезди ще радват феновете на "Камп Ноу", като пазарите "player H2H", които предлага Sesame.bg са много интересни. В тях, например, има сравнение между двама играчи и кой ще има повече голове/удари и като цяло по-високо влияние в срещата. Можете да ги разгледате в секцията за спорт на Sesame.bg 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички