Любопитно: Целият тим на Барселона ще се моли пред телевизора за чешко "чудо"


Любопитно: Целият тим на Барселона ще се моли пред телевизора за чешко "чудо"
Снимка: Getty Images

2353 0

Отборът на Барселона за втори пореден сезон се постави в неприятна позиция и е напълно възможно да приключи участието си в груповата фаза на Шампионска лига посока Лига Европа. Каталунците събраха едва 4 точки след 4 двубоя и ще се надяват на издънка на прекия им съперник - Интер.

"Змията" ще приеме в сряда вечер чешкия шампион - Виктория Пилзен, който миналата година бе елиминиран на прага на Лигата на конференциите от родния ЦСКА. Победа на италианският гранд ще осигури място на тима в следващия кръг, докато шансовете за каталунците ще приключат заради преките срещи между двата тима. 

Любопитна информация се появи в медийното пространство в Испания, след като журналистът на "Мундо Депортиво " - Роджър Торело, обяви че целият първи тим на Барселона ще изгледа срещата между Интер и Виктория Пилзен на живо в съблекалнята на тима. Това е възможно поради факта, че срещата в Милано ще започне в 19:45 ч., докато тази между Барселона и Байерн Мюнхен - в 22 ч. 

По-късно една от най-известните информационни страници на каталунците припомни, че чешкият тим няма загуба повече от година в местното първенство и междувременно е на първа позиция в класирането. Друг е въпросът, че тимът е с 4 от 4 загуби в Шампионска лига през кампанията. 

Вижте какво намекна капитанът на Барселона преди срещите!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички