Отлични, летящи и нереални коефициенти от Sesame.bg


Отлични, летящи и нереални коефициенти от Sesame.bg
Снимка: Sesame.bg

4937 0

Високи коефициенти и разнообразни пазари са две от задължителните изисквания за всеки любител на спортни залози. И един от сравнително новите букмейкъри у нас - Sesame.bg, е една от компаниите, които се старае напълно да оправдае очакванията на своите потребители. 

Неслучайно букмейкърът не само предлага постоянни оферти за различните си продукти, но и държи на високи коефициенти за своите топ събития. Нещо повече - освен че "стандартните" коефициенти са сред добрите на пазара, букмейкърът осигурява още по-високи ставки за своите потребители с две топ предложения на своята платформа. 

Летящи коефициенти

Едно от интересните предложения на Sesame.bg са "летящите коефициенти", които букмейкърът осигурява на своите потребители. Това са събития с по-високи от стандартните за срещите коефициенти, като могат да бъдат намерени всеки ден в секция "Топ лиги". 

0% марж за спортни събития 

Това е най-новото предложения в секция "спорт" на букмейкъра. Компанията предоставя на своите потребители редица спортни събития на дневна база, които са с 0% марж - това означава, че коефициентите са разпределени по начин, по който се осигурява максимална печалба за потребителите. 

Обикновено, коефициентите за различни пазари са изградени така, че за букмейкъра (който и да е той) има между 1% и 10% печалба (зависи изцяло от ставките, които провайдърът предоставя на своите клиенти). Въпросният "марж" в "Сезам" винаги е нисък, но с новото предложение платформата осигурява най-високите възможни коефициенти за своите потребители, и то за топ събития от най-големите първенства в Европа, а и не само. 

В момента предложенията са за секция "футбол", а мачовете, попадащи в секция "0% марж" имат маркиран червен знак, по който можете да ги познаете. 

Още оферти от Sesame.bg 

След вече повече от година онлайн присъствие "Сезам" продължава да разширява дейността си, да осигурява различни спонсорства в родния спорт и да развива продуктите, които предлага на своите потребители. Сред тях са, разбира се, стартов бонус спорт до 250 лева, както и казино предложения за нови клиенти на стойност до 300 лева и 300 безплатни завъртания. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички