Иниеста разкри под каква форма би се завърнал в Барселона


Иниеста разкри под каква форма би се завърнал в Барселона
Снимка: Getty Images

1888 0

Една от легендите на последните деситилетия в Барселона - Андрес Иниеста, коментира вероятността да се завърне в любимия си клуб и под каква форма би го сторил. 38-годишният бивш световен шампион се присъедини към японския Висел Кобе през 2018-а години и има активен контракт до 2024-а. 

"Моят период като футболист на Барса вече приключи. Няма как да се меря с играчите там сега, те са млади и физически силни. Искам да се върна в като треньор или спортен директор, но първо трябва да науча нещата в много различни области. След това ще видим", обясни Иниеста пред Barça Universal, като обясни, че не би могъл да се завърне като футболист. 

Бившият испанския национал се подвизаваше за Барселона в периода между 2002 и 2018 година. Като част от "кульорите" завоюва девет пъти трофея от Ла Лига, шест пъти Купата на Испания и четири пъти Шампионската лига.

Във въпросния период записа общо 674 срещи, в които вкара 57 гола и асистира 138 пъти. За представителния тим на Испания пък има 131 мача, 13 гола и 30 асистенции след дебюта му през 2006 г. 

Вижте кого Барселона ще продава в Тотнъм!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички