СНИМКА: Ето защо в никакъв случай не трябва да продават Кроос заради Погба


СНИМКА: Ето защо в никакъв случай не трябва да продават Кроос заради Погба
Снимка: Guliver/GettyImages

2080 0

Един от най-коментираните трансферни слухове по време на Евро 2016 е опитът на Реал Мадрид да закупи Пол Погба. Ювентус обаче иска 120 милиона евро + Тони Кроос, за да пусне френския национал на "Сантяго Бернабеу". Със сигурност Флорентино Перес обмисля това предложение от страна на "старата госпожа", но в същото време трябва да се замисли над това колко добър всъщност е Тони Кроос.

Немският национал беше обявен за най-добър играч по време на победата с 2:0 на световния шампион над Украйна в първи мач за двата отбора на Европейския форум.

АС НА ПОРТУГАЛИЯ ПРОПУСКА СТАРТА НА ЕВРО 2016

Кроос беше безспорният лидер на тима на Йоахим Льов, след като опита 111 паса, от които успешно даде 103 (93% точност на подаванията). Звездата на Реал Мадрид създаде 5 шанса за гол, даде асистенция за попадението на Шкодран Мустафи (1:0 в 18'), записа 3 ключови шпагата и спечели над половината единоборства в средата на терена.

Логично, той беше обявен за най-добър футболист в мача и накара всички фенове на Реал Мадрид да се замислят - наистина ли лидерът на халфовата линия на тима трябва да напусне?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички