Само България щеше да бъде по-жалка от този отбор на Евро 2016


Само България щеше да бъде по-жалка от този отбор на Евро 2016
Снимка: Getty Images

3059 0

Не само българските фенове на футбола съжаляват, че националният ни отбор не се класира на Евро 2016 - шведите също страдат, че не играят срещу "лъвовете" по терените на Франция.

При положение че сме отнасяли толкова много разгроми от този отбор в близкото минало, е нормално да имаме респект към нападателната мощ на "трите корони", и то при наличието на Златан Ибрахимович на върха на атаката.

Само че Златан и компания записаха унизителен антирекорд на еврофинали - те са единственият отбор в историята без НИТО ЕДИН точен удар към вратата на противника в първите два мача.

С БРАЗИЛСКИ ГОЛ В КРАЯ ИТАЛИЯ ПОДЧИНИ СЛАБАЦИТЕ ОТ ШВЕЦИЯ

Голът на Швеция срещу Ейре дойде след центриране на Ибрахимович отляво и злощастен опит за изчистване от страна на Киарън Кларк. Срещу Италия "тре кронур" пак се провали и изобщо не намери рамката, пазена от Джанлуиджи Буфон, с което се узакони безпрецедентната немощ в авангарда на скандинавците.

Последният мач на Швеция е срещу Белгия, а това не е най-подходящият съперник за оправяне на каквато и да е негативна статистика...

Всичко най-интересно за Евро 2016 разбирайте в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички