Евро 2016: Франция - Румъния, вероятни състави


Евро 2016: Франция - Румъния, вероятни състави

2463 0

Броени часове остават до грандиозното откриване на Евро 2016 с двубоя на домакина Франция срещу един от балканските участници - Румъния. "Стад дьо Франс" приема важен мач на националния отбор точно 18 години след началото на триумфалното Световното първенство за "петлите".

Феновете ще имат възможността да наблюдават един от фаворитите на Евро 2016 Франция в официален мач за първи път от около две години, след като за последно "петлите" усетиха подобна тръпка на Световното в Бразилия.

ДРАКОНОВИ МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ НА ЕВРОПЕЙСКОТО

Треньорът Дидие Дешан се очаква да заложи (поне според вестник "Екип") на Юго Льорис на вратата, а пред него в защита (схема 4-3-3) би следвало да се подредят Патрис Евра на левия бек, Лоран Кошчелни и Адел Рами в средата и Бакари Саня отдясно на ариегарда.

Блес Матюйди и Пол Погба ще заформят дуо в халфовата линия, като с малко по-дефанзивни функции ще бъде натоварен Енголо Конте. Намиращият се в добра форма с националния отбор Оливие Жиру ще бъде на върха на атаката, но активно от двата фланга ще му помагат Дмитри Пайе и Антоан Гризман.

Клаудиу Кешеру ще бъде на резервната скамейка на Румъния, а вместо него авангарда ще поведе Андоне, подпомаган от по-задна позиция от Станчу. В халфовата линия оперира квартетът Станчиу, Пинтили, Хобан и Попа, а защита от ляво надясно са подредени Рат, Григоре, Чирчес и Сапунару, като на вратата ще е Татарушану.

Всичко най-интересно за Евро 2016 разбирайте в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички