Бивша звезда на Ливърпул: Обзалагам се, че Меси и Роналдо не се понасят


Бивша звезда на Ливърпул: Обзалагам се, че Меси и Роналдо не се понасят
Снимка: Getty Images

2251 0

Бившият защитник на Ливърпул - Джейми Карагър, изрази мнение, че суперзвездите на футбола - Кристиано Роналдо и Лионел Меси, не могат да се понасят. Португалецът доиграва кариерата си в Саудитска Арабия, а аржентинецът - в САЩ.

Карагър за голямото съперничество

"Те не искат да губят един от друг. За трофеи като "Златната топка" това винаги е било най-голямото им съперничество всеки сезон. Определено се направиха един друг по-добър. Но мисля, че вероятно няма да могат да го оценят, докато не завършат кариерите си", започна футболният експерт, цитиран от "Football365".

Единият пречи на другия да се забавлява

"Обзалагам се, че не могат да се понасят, докато играят. Каквото и да направи единият, другият ще му отвърне със същото. Те никога не могат да си починат. Те никога не биха могли да се забавляват толкова много с това, което направиха, защото знаеха, че другият ще се върне, за да вкара повече голове.

Винаги съм чувствал, че ако един от тях вкара хеттрик, на следващата вечер другият ще отиде и ще отбележи хеттрик. Те винаги трябваше напълно да се засенчват един - друг", каза още Карагър. А съществува голям шанс Меси и Роналдо да заиграят заедно. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички