Екипът на Белгия за Евро 2016: Дизайн, вдъхновен от традицията


Екипът на Белгия за Евро 2016: Дизайн, вдъхновен от традицията
Снимка: Getty Images/Guliver

3770 0

Белгийският национален отбор е смятан за един от скритите фаворити на Европейското първенство по футбол 2016. Освен добрата игра, която всички фенове очакват от своите любими отбори, привържениците с нетърпение очакват и с какъв нов спортен екип ще могат да запълнят колекцията си. 

Националите смениха спортния концерн, който отговаряше за екипите им след Световното през 2014 и на Евро 2016 ще играят с обновена визия.

Титулярен екип

Екипът е вдъхновен от цветовете на белгийското знаме и представен в атрактивен дизайн. Фланелките са със задължителния червен цвят, а на гърдите има черно. Отстрани има и три вертикални жълти ленти. Изработени са с технологията Climacool, която да осигурява на играчите по-добро охлаждане във високите температури. Основният цвят на шортите е черен с жълти детайли, а чорапите в червен цвят.

 

Резервен екип

Вторият екип на белгийците за Евро 2016 е в светлосин цвят. Дизайнът му е огледало на екипите на известни белгийски колоездачи. Белгия има богата история в колоезденето и този спорт се е превърнал в традиция за страната, това е и причината, довела до производството на този екип. Отборът заминава за Франция с големи очаквания и очевидно страхотни екипи, така че след по-малко от седмица предстои да разберем до къде ще стигнат мечтите на белгийците?

ВСИЧКО ИНТЕРЕСНО ОКОЛО ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ СЛЕДЕТЕ В SPORTLIVE.BG.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички