Последният ден на Евро 2016 (ВИДЕО и СНИМКИ)


Последният ден на Евро 2016 (ВИДЕО и СНИМКИ)

3038 0

Здравейте, приятели! Днес, за наше огромно съжаление, е последният ден на Евро 2016, който ще определи и победителя в турнира. Португалия и Франция се оказаха най-достойни да се изправят един срещу друг в този дългоочакван финал, а от утре започва обратното броене до следващия голям футболен форум - Световното пърнвество в Русия през 2018 година.

В тази статия ще може да проследите всичко, случващо се в Париж преди двубоя, който е с начален час 22:00 българско време. От любопитни статистики до сблъсъци на фенове, ние сме тук, за да ви информираме своевременно за всичко случващо се преди финала на "Стад дьо Франс".

21:00 Следете на живо финала Франция - Германия в Sportlive.bg

19:00 Новината на деня - Антоан Гризман всъщност е португалец!

18:15 Според някакъв "научен хороскоп", който е доста популярен на Европейското днес, Франция ще спечели, а на финала ще блесне не кой да е, а Антоан Гризман. Да видим...

17:45 Португалия има 1 гол срещу Франция в последните 4 мача между двата тима. Той падна от дузпа, изпълнена от Рикардо Куарешма.

17:15 Гарет Бейл: Желая успех на моите съотборници Кристиано Роналдо и Пепе!

16:30 Леки притеснения във Франция, свързани с Гризман. Той ще изиграе своя мач №70 през този сезон - повече от всеки друг играч в топ 5 на първенствата. В предния мач Дешам го остави 90 минути на терена, да видим ще издържи ли физически срещу здравата и доста груба защита на Португалия.

16:00 Едва ли знаете, но Португалия няма загуба в редовното време на Европейски първенства вече 10 поредни мача. През 2012 Роналдо и компания регистрираха равенство 0:0 срещу Испания и отпаднаха след дузпи.

15:30 Единствената въпросителна пред Дидие Дешам е дали да заложи на Сисоко или Н'Голо Канте в средата на терена. Все пак очакванията са да няма промени от стартовия състав срещу Германия. Фернандо Сантош също има дилема за средата на терена - Данило или Уилиям Карвальо.

14:30 Патрис Евра е ГОТОВ за битката на "Стад дьо Франс"

14:00 Ето така подкрепят португалците своите любимци


13:05 Преди 10 години Франция загуби финала на Мондиал 2006 след дузпи от Италия в последния мач на Зинедин Зидан. Една от топ темите сред феновете е именно този финал и надеждата, че това няма да се повтори днес срещу Поргугалия - точно 10 години и един ден по-късно.

12:40 Писна ли ви да чакате финала? Вижте как ще се развие двубоят през забавния прочит на колегата и главен редактор на actualno.com Ивайло Ачев. ЧЕТЕТЕ ТУК

12:15 Новините в лагера на Португалия са отлични - Пепе е готов за игра и ще излезе като титуляр срещу Франция. 

11:45 Въпреки че е ден за финал, основна тема във Франция продължава да е бъдещето на Погба. Очаква се негов трансфер в Манчестър Юнайтед за 120 милиона евро, но мнозина са тези, които не мислят, че трябва да се вади рекордна сума за толкова млад футболист.

11:21 Забелязахте ли корицата на вестник "Марка" днес? Доста интересна и със страхотно послание: "Мили съседи, оставяме купата тук, но си я искаме през 2020 година"

11:00 Не е за вярване, но Уил Григ все още е популярен в Париж! Това видео е изпълнение от снощи на хор във френската столица. Нерелано...

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички