Угасна ли последната надежда за фенове по трибуните на България - Унгария? Съдът в Лозана се произнесе


Угасна ли последната надежда за фенове по трибуните на България - Унгария? Съдът в Лозана се произнесе
Снимка: Getty Images/Guliver

5476 0

Известният роден спортен адвокат - Георги Градев, правеше всичко възможно да отмени решението на УЕФА срещата на националния ни отбор по футбол и Унгария, част от квалификациите за Евро 2024, да не се играе на закрити врати. Нашумелият казус стигна до спортния съд в Лозана, където бе взето окончателно решение.

Какво отредиха от Лозана?

"Оставаме без публика на мача. Очевидно, че като фенове съдът не иска да ни признае правен интерес. Без подкрепата на Унгарската федерация, нямаме шанс. Важното е, че опитахме два пъти и не се отказахме!", пише Градев във своя Фейсбук профил.

Припомняме, че във вчерашния ден (14 ноември) стана ясно както от Унгарската футболна асоциация, така и от БФС, че двубоят ще се проведе на националния стадион "Васил Левски" на закрити врати, след като първо бе преместен на "Христо Ботев" в Пловдив, но от новата управа на града обявиха, че там няма как да се състои евроквалификацията.

Ще разберем дали цялата тази сага около двубоя ще рефлектира зле на новия селекционер и "лъвовете". Самият Илиан Илиев - чисто статистически, не се представя добре в дебютните си мачове като наставник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички