Култово: Направиха песен за БФС - Боби Михайлов е главен герой, намесиха Преслава (ВИДЕО)


Култово: Направиха песен за БФС - Боби Михайлов е главен герой, намесиха Преслава (ВИДЕО)
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимка Михайлов: БГНЕС

16423 0

Продължава недоволството на голяма част от футболните привърженици в България спрямо Българския футболен съюз (БФС) и начина, по който се ръководи. То е и индивидуално насочено към дългогодишния президент на централата Борислав Михайлов.

Както е известно, готвят се масови протести на 16 ноември покрай квалификацията за Евро 2024 между България и Унгария. Тя ще се състои на Националния стадион "Васил Левски", но има забрана привърженици да присъстват на трибуните.

Един от по-креативните наши сънародници, реши да изрази своето недоволство по доста любопитен начин. Той създаде култова песен срещу БФС, в която главно действащо лице е Борислав Михайлов, който е начело на централата от вече 18 години.

В нея се споменава и Джани Инфантино от ФИФА, както и популярната българска певица Преслава. Музиката и аранжимента, както и самото изпълнение, са на Иво Николаев (Busy).

Посочва се, че Бек вокалите са на Донна Златарова, видеото е на TosheyProductions, монтажът е на Радослав Цветков, а продукцията на Urban Studio. Запис, микс, мастер - StudioBuster.

Можете да чуете въпросното изпълнение чрез кадрите по-долу в материала. Вижте и как Бойко Борисов се изказа критично за случващото се с БФС покрай България - Унгария (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички