Треньорът на Северна Македония Благоя Милевски: Призовавам феновете да бъдат коректни


Треньорът на Северна Македония Благоя Милевски: Призовавам феновете да бъдат коректни
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1411 0

България се изправя като гост срещу Северна Македония в последния мач от Лига "C" Група 4 на Лигата на нациите. От българския лагер заявиха, че излизат за победа и вярват във възможностите си.

Преди срещата, която ще се състои в понеделник (26.09) от 21:45 ч., говори и наставникът на съперника на "лъвовете" Благоя Милевски. Той призова публиката на Северна Македония да не създава ексцесии на политическа основа.

"Интересува ме само спортната страна на предстоящия мач с България. Затова призовавам публиката да бъде коректна. Моето лично отношение и това на федерацията е да гледаме на този мач само от спортна гледна точка”, категоричен беше пред медиите Милевски, след което отличи коректността от българска страна по време на домакинството в Разград.

"След първия мач благодарих на България за приема, който получихме. Сега остава да се представим в подобаващо като домакини", заяви той, като обърна внимание и на качествата в състава, воден от Младен Кръстаич.

"Мач като мач. Както винаги, ще искаме да победим. Момчетата ще искат да покажат, че загубихме незаслужено в Грузия. Въпросът с новия селекционер на България ни затрудни с анализа, защото има промени в състава, но всичко зависи от нас. Вече 30 дни беше затворен теренът по мое желание. Раднички игра на базата, взехме нужните мерки.

Нека победи по-добрият отбор. България има силни футболни качества. Гледаме ги като отбор, не като индивидуалности. Пак казвам - новият треньор на България внесе много промени, но ние имаме своята цел и стратегия и градим конкурентен тим за следващите четири-пет години", допълни още той.

Ето кога и къде да проследим НА ЖИВО двубоя България - Северна Македония

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички