Десподов отсече: България излиза само за победа срещу Северна Македония!


Десподов отсече: България излиза само за победа срещу Северна Македония!
Снимка: Lap.bg

809 0

Капитанът на националния отбор по футбол заяви, че България излиза само за победа в предстоящия сблъсък срещу Северна Македония в последен мач от групите на Лигата на нациите. Двубоят е директен спор за второто място в групата, а Десподов смята, че македонският тим гледа на срещата като нещо повече от футболен мач предвид политическата обстановка.

"Ясно е, че ще има напрежение, но не трябва да ни интересува какво говорят журналистите или какво викат отвън. Трябва да сме още по-мотивирани, в Разград казах, че ние го приемаме за мач, а те за нещо повече. Убеден съм, че ще излезем с положителен резултат. Трябва да спазваме указанията на треньора."

"Утре трябва да играем по-добре от Македония, да спазваме указанията на треньора, да покажем силен характер, да се борим на терена. И пак казвам - да играем по-добре от противника. Мисля, че всички момчетата са наясно, че излизаме само за победа - нищо друго! Момчетата знаят какво трябва да правят, няма нужда от много говорене, най-важното е да говорим на терена" каза Десподов.

Помощник-треньорът в националния отбор Иван Иванов също бе категоричен, че победата за България срещу Северна Македония е задължителна (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Айсберги, камъни, китове, 1 седмица в годината: ФИФА и природата НЕ убиха футбола там (ВИДЕО)

Футболът е един от най-великите и обичани спортове в световен мащаб. И напук на твърдението, че нищо не е по-силно...

Реклама
Най-четени новини

виж всички