Кръстаич: България ще играе толкова атрактивно, колкото ѝ разреши Северна Македония


Кръстаич: България ще играе толкова атрактивно, колкото ѝ разреши Северна Македония
Снимка: Facebook / BulgarianNationalTeam

1182 0

Националният селекционер Младен Кръстаич говори пред медиите преди двубоя между националните отбори на България и Северна Македония, която ще се състои в Скопие в понеделник вечер. Кръстаич е категоричен, че "лъвовете" ще се постараят да спечелят мача, но и отчете, че тимът му ще играе толкова атрактивно, колкото му разреши съперникът.

"Щом е спорт, не може да нямат интерес. Имат интерес, какъвто имаме и ние. Няма мачове без значение. Ще се стараем да победим, разбира се. Мачът с Гибралтар мина както мина - казахме, че ще победим и наистина победихме. За българския отбор е много важно да имаме концентрация 90 минути и желанието да се победи.

Македония е добър отбор, очаквам труден мач, трябва да почувстваме енергията, която присъстваше на мача с Гибралтар. Моля, преведете точно, защото разбирам български език. Играхме с много адреналин и утре също така трябва да играем. Трябва само да излезем на терена, да се концентрираме, това е нашето работно място.

Обстановката извън терена? Тя е работа на политиците. Ще играем толкова атрактивно, колкото ни разреши противникът. Ако загубим, как ще сме играли атрактивно? Ако е добър резултатът, трябва да сме играли добре. Играчите ми са способни на тези работи", заяви сръбският специалист.

Капитанът на "лъвовете" Кирил Десподов пък отсече, че България излиза само за победа срещу Северна Македония (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички