Северна Македония – България по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача от Лигата на нациите?


Северна Македония – България по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача от Лигата на нациите?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

9385 0

Във вечерта на 26 септември националният отбор на България по футбол е гост на Северна Македония в последния си мач от турнира Лига на нациите! Сблъсъкът ще се проведе на стадион „Тоше Проески“ в Скопие.

България най-накрая записа победа в предишния си мач от надпреварата. „Лъвовете“ разбиха с 5:1 Гибралтар в Разград при дебюта на новия селекционер Младен Кръстаич .

„Трикольорите“ стартираха тазгодишното издание на турнира с две домакинства - равенство 1:1 срещу Северна Македония и тежка загуба от Грузия с 2:5, която доведе до оставката на Ясен Петров. След това техническият директор на БФС Георги Иванов пое временно тима за следващите две гостувания, в които записахме нови две равенства - 1:1 с Гибралтар и 0:0 с Грузия.

България вече няма шансове да завърши на първо място в Група С4. Националната ни селекция вече си осигури оставане в Лига „С“. Двубоят в Скопие е директен сблъсък за второто място в групата. „Трикольорите“ са с 6 точки, докато северномакедонците с със 7 пункта, т.е с точка повече. През юни двубоят между двете национални селекции завърши 1:1.

Победата за България е от изключително голямо значение за това в коя урна ще попадне националният ни отбор в жребия за Европейското първенство през 2024 година. Успехът ще може да ни остави в четвърта, а провал се очаква да ни прати в пета.

Двубоят ще стартира в 21:45 часа и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на „БНТ 1“ и"БНТ 3". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на Северна Македония - България НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички