Талант от Бундеслигата и юноша на Левски стартират срещу Гибралтар?


Талант от Бундеслигата и юноша на Левски стартират срещу Гибралтар?
Снимка: GettyImages

2563 0

Българиия е непът да изиграе първата си среща под ръководството на новия селекционер - Младен Кръстаич. Сръбският специалист бързо-бързо подчерта намеренията си за революция, след като повика много млади и талантливи играчи за последните срещи от Лигата на нациите, докато познати имена останаха извън групата.

Дебютът на Кръстаич се състои в петък вечер при домакинството в Разград на Гибралтар в среща от петия кръг от група С4 на турнира Лига на нациите на УЕФА. Първият съдийски сигнал трябва да прозвучи в 21:45 часа, а моментът може да остане незабравим за младите Илия Груев-младши и Марин Петков.

Двамата се подвизават за германския Вердер Бремен и столичния Левски, като Българската телеграфна агенция съобщава, че младоците вероятно ще стартират още от първата минута. 

Според информациите, сърбинът ще заложи на схема 3-5-2 или 3-4-3. Още не е ясно кой ще пази на вратата, но изглежда сигурно, че Николай Михайлов няма да стартира. В отбрана се очаква да започнат Валентин Антов, Петко Христов и Антон Недялков. В средата на терена ще атаките ще градят Илия Груев, Филип Кръстев и Илиян Стефанов. По крилата ще атакуват Марин Петков и Иван Турциов, а в предни позиции ще се разчита на Радослав Кирилов и Кирил Десподов, добавят от БТА.

Вижте останалите новини от лагера на "лъвовете"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички